5/7/13

Ep! avui a la venda i a Spotify

Wantun torna a la càrrega amb Ep! Un ep de 4 temes que no deixarà ningú indiferent. Cançons que reflexionen sobre l’amor, la mort, la solitud i les relacions personals.
Els membres de wantun Aleix Iglesias i Ricard Borrell han assumit la producció d’aquesta nova entrega, que ha estat enregistrada i mesclada al seu propi estudi (Camaleó Records). Aquest fet els ha permès experimentar i reinventar-se novament, deixant a la banqueta els sintetitzadors i apostant per un so més cru i orgànic.

Ep! és un alto al camí, una declaració d’intencions. Ep! ens indica que wantun continua lluitant per fer la música en la que creu. Ep! és una expressió prou nostra per cridar novament l’atenció. Ep! és curt, contundent i precís. Ep! és una repensada de tot plegat. Ep! són tantes altres coses que podreu descobrir quan l’escolteu.

El podeu trobar a les principals webs de distribució digital. Us en passo les referències:

iTunes
Google Play
Amazon

També el podeu escoltar prèviament a l'spotify

Esperem que us agradi.

Salut i força al canut!

3 comentaris:

  1. [...] Nova entrega de quatre temes del grup de Blanes, amb un so dens i cru on guanya protagosnime la guitarra i la base rítmica, en la línia del millor pop independent i rock alternatiu, jugant amb les atmosferes desenfadades i textures que recorden al shoegaze en un treball desacomplexat, experimentador, curt i concís.  [...]

    ResponElimina
  2. Learn How To Ping...

    I Learned How To Ping...

    ResponElimina
  3. I love your blog...

    I have read this article and enjoyed it...

    ResponElimina