25/2/13

Camaleó Records

Per fi ha arribat la setmana que desde fa temps teníem marcada en vermell al calendari. Si sempre és excitant entrar a l'estudi de gravació, aquest cop encara ho és més. Per primera vegada, nosaltres mateixos ens encarregarem de la producció i totes les tasques tècniques (gravació, mescla i màstering). Un nou repte que afrontem amb més ganes que mai.


Camaleó Records serà la nostra casa durant uns 15 dies que prometen ser apassionants. Ara cada decisió és més trascendental: quin micro, quin previ o quin compressor utilitzar seran dilemes que tindrem milions de vegades. És quelcom que ens dóna més llibertat per experimentar i buscar un so més personal; però també multiplica els maldecaps. Segur que en molts moments trobarem a faltar els nostres estimats Blind Joes... però és un repte que teníem pendent des de fa molt de temps.


Com ja hem dit, aquesta nova entrega serà diferent a l'anterior. El fet de disposar del nostre estudi i ser responsables de totes les decisions ens atorga més independència creativa; que intentarem dur al màxim, una mica abans del punt de no retorn, per treure'n el màxim de suc possible. Per nosaltres és tant important com son les cançons que com sonen. Fa temps que ens estem impregnant de la sonoritat dels nostres discs i productors de referència per buscar un punt de partida. Tot i això, com diria Karanka, "las canciones están ahí", tot i que encara no és el moment de parlar d'elles...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada